IT Lanworld

Informatie Technologie

Datanetwerken

Oplossingsgericht

Connecting

Onze producten

CAT Kabels van Lanworld

CAT Kabels

De toepassing van ethernetkabels biedt de mogelijkheid voor het installeren van netwerkinstallaties die snel en betrouwbaar moeten zijn op het gebied van data-overdracht. 

Glasvezeloplossingen van Lanworld

Glasvezeloplossingen

Niet alleen leveren wij de infrastructuur van glasvezelkabels, maar ook het eindstation waar alles samenkomt binnen industriële omgevingen, kantoren en scholen.

Kasten van Lanworld

Kasten

Serverkasten zijn speciaal ontworpen kasten waarin apparatuur welke warmte af geeft wordt geïnstalleerd. Lanworld biedt een divers assortiment aan serverkasten afhankelijk van de toepassing binnen een organisatie.

Datacenter oplossingen van Lanworld

Datacenter oplossingen

Van datakasten tot trunkkabels en vele accessoires als bijvoorbeeld power distribution units. Als leverancier voor installatiebedrijven helpen wij u graag bij het selecteren van de juiste producten.

EV Lanworld

EV producten

Als leverancier van laadsystemen voor de grootste installatiebedrijven binnen Nederland en België, is Lanworld bij uitstek de partij voor turnkey oplossingen voor uw organisatie. Lanworld levert onder meer diverse A-merken en B2B laadpalen voorzien van eigen logo.

Server rack Lanworld

Heeft u advies nodig?

Lanworld is een toonaangevende leverancier voor de technische kant van de IT-markt. Niet alleen gespecialiseerd in levering en advisering van de infrastructurele kant voor dataverkeer, maar ook voor de eindoplossing zelf als bijvoorbeeld serverkasten. Door jarenlang actief te zijn aan de technische kant van installaties, weten wij als geen ander hoe de infrastructuur het beste tot stand moet komen en waar de behoefte van de klant of installateur zit. De uitgebreide productkennis en technische achtergrond, zorgt ervoor dat u als klant het gehele traject kan worden ontzorgd. Zowel bij productadvies als bij technisch consult en netwerkontwerp. 

Over Lanworld

Over Lanworld

Wij zijn een gespecialiseerde oplossingsgerichte (data) bekabelingsgroothandel voor installateurs, adviesbureaus en eindgebruikers. Wij leveren niet alleen de materialen die u nodig heeft, maar voorzien u ook van advies bij al uw (ICT) bekabelings vraagstukken en bieden ondersteuning bij het technische ontwerp. Wij hebben onszelf als missie gesteld om de wereld op een zo efficiënt mogelijke manier met elkaar verbinden, maar wel op een verantwoorde manier voor mens en milieu. Dit bereiken wij door niet in het moment te ondernemen, maar vooruit te kijken. Door te innoveren en onze klant vooruit te laten kijken. Samen komen tot een duurzame oplossing qua installatie die voor de lange termijn houdbaar is. Daarnaast hebben wij als technische leverancier voor de IT-markt geïnvesteerd in onze ontwikkeling binnen de EV-markt. 

Informatie aanvragen

Het assortiment van Lanworld is toegespitst op de vraag van vandaag de dag. Alles moet sneller en veiliger en het dagelijkse dataverkeer wordt alsmaar groter. Dit betekent dat het belangrijk is om producten te kiezen die de behoefte van nu maar ook van de toekomst het hoofd kunnen bieden. Benieuwd hoe wij u volledig kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op.   

Informatie aanvragen Lanworld

Neem contact op

Server rack Lanworld